Fakta & perspektiv

på energifrågor

På Second Opinion vill vi samla alla som kan bidra med mer fakta och perspektiv på energifrågor. Med hjälp av de bästa experterna kommer vi att komplettera med mer fakta och perspektiv än vad som får plats i vanliga nyhetsmedier. Vi genomför intervjuer och vi erbjuder dem som vill bidra till kunskaper och debatt en möjlighet att få texter publicerade.

Hantering av personuppgifter
Second Opinion har anpassat hanteringen av personuppgifter till dataskyddsförordningen (GDPR). De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss när du registrerar dig på vår maillista. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter för mailutskick.

Vi delar inte dina personuppgifter med andra. Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade och du kan säga nej till kommunikation från oss.

Uppdrag

Debatten på Second Opinion och delar av det redaktionella arbetet bedrivs på uppdrag av branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Bokutgivning och relaterat arbete bedrivs oberoende och utanför uppdraget från Energiföretagen Sverige.

Information

För mer information om Second Opinion kontakta Mats Olin på 0706-674 000 eller via e-post.

Det går att prenumerera på artiklar via e-post eller som RSS-flöde. Följ oss på Facebook och Twitter.